skip to Main Content

Mijn naam is Henriëtte Jordens. Ik ben 35 jaar, getrouwd en samen met mijn man heb ik een zoon van 4 jaar oud. Ik heb een eigen bedrijf, waarvoor ik vaak cursussen volg. Ik kwam Elsbeth bij toeval tegen in een cursus waarin we samen deelnamen. Toen ik hoorde over het e-book was ik onmiddellijk geïnteresseerd. Investeren in vastgoed is iets waar ik al vaak met mijn man over ‘droom’, vele gesprekken over voer, maar iets wat ik nog niet concreet heb kunnen gaan realiseren.

Ik heb vele gratis e-books gedownload in het verleden over marketing voor mijn bedrijf. Het boek ‘Financiële vrijheid met vastgoed’ van Elsbeth was voor mij het eerste betaalde e-book. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, en voelde enige reserve, misschien was ik wel te veel overspoeld geweest door alle gratis ‘producten’ die vaak maar weinig waarde gaven.

Maar wat ben ik blij dat ik het e-book van Elsbeth nu in mijn bezit heb! Het boek verbaasde mij zeer positief. Het is ontzettend helder en duidelijk geschreven, met veel praktijkvoorbeelden waardoor de tekst meteen veel meer tot leven komt. De opmaak en lay-out zijn prachtig, waardoor het boek heel prettig wegleest. Aan heel veel onderwerpen is gedacht, en het heeft me direct antwoord gegeven op vragen zoals onder andere: ‘waar begin ik?’ en ‘welke manier van investeren in vastgoed zou voor mij het beste zijn?’

Ik kan het echt iedereen aanraden die aan het brainstormen is over de aankoop van vastgoed. Het heeft mij inzicht en duidelijkheid gegeven en ik weet nu precies waar ik mee ga beginnen!

Mijn complimenten Elsbeth voor je vakkundige E-book!

Back To Top