skip to Main Content
“Elsbeth heeft met haar e-book Financiele Vrijheid met vastgoed” in meer dan 40 pagina’s op heel inspirerende wijze weten te vertellen over haar reis naar financiële vrijheid en hoe ook jij financieel vrij kan worden met vastgoed. Het is een no nonsense, praktisch gericht ebook waarin alles duidelijk is uitgelegd, in makkelijke taal en met goede rekenvoorbeelden.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: financiële vrijheid, wat is dat nou precies? Wat zijn de voor en nadelen van vastgoedbeleggen? Hoe sta je er nu financieel voor en hoe kijk je tegen geld aan? Hoe kan je financieel vrij worden met vastgoedbeleggen? Waar je op moet letten bij het zoeken van een pand (routeplanner). Ook worden financieren, verbouwen en verhuren kort besproken. Wat me extra aanspreekt is dat er ook bij mindset wordt stil gestaan. Dit is namelijk HET “geheime” ingrediënt om financieel vrij te worden met vastgoed of succes te hebben met vastgoed of wat dan ook. Zo vaak wordt dit onderschat en onderbelicht, maar niet in dit e-book!
Echt een aanrader voor iedereen die basiskennis op wil doen over vastgoed beleggen als tool om financieel vrij te worden. Ik zou het werkboek en de boekenkast van Elsbeth zeker ook adviseren, want het ebook smaakt naar meer boeken en het werkboek zorgt er voor dat je de theorie die in het e-book besproken wordt echt gaat toepassen in de praktijk en op je eigen leven.
Back To Top